Portfolio

Je website is het visitekaartje van je bedrijf.

Het is de winkel voor (potentiële) klanten: vol diensten en of producten.

We bouwen en beheren graag jouw website.

 

Website bouwen en beheren

 

Eén van onze diensten in de categorie 'online ondersteuning' is het bouwen en beheren van je website. Van het begin tot het eind bouwen we samen aan 'de winkel' voor jouw bedrijf. Voor ons is elke ondernemer uniek. Ieder heeft zijn eigen werkwijze in zijn eigen branche en onderscheidt zich onder meer door de expertise op vakgebied. Door samen in gesprek te gaan, leren we jou en je bedrijf een beetje kennen. We ervaren en zeggen ook ‘We kruipen in de huid van’. Onze klantengroep zijn de MKB'er en ZZP'ers uit diverse branches die al een bestaande huisstijl hebben, nog gaan starten of zelfs een tweede bedrijf beginnen. Het allerbelangrijkste voor ons is, dat we voor jou de website bouwen en beheren die precies bij je past.

 

Ontwerpen van een huisstijl

 

Heb je als ondernemer nog geen huisstijl voor je bedrijf, dan helpen we je hier graag bij. Wij zijn geen grafische ontwerpers, maar met elkaar en in samenwerking met collega-ondernemers creëren we een passende huisstijl voor je. Met de juiste uitstraling. Wij zorgen voor een logo - lettertype - kleuren - uitstraling. Deze worden in verschillende bestanden aangeleverd die we zowel online als offline kunnen gebruiken. Dit is de basis om te starten met het bouwen van de website. 

 

Indeling van de website

 

Vooraf bepalen we met elkaar de inrichting van de website. Je moet denken aan het aantal pagina’s met eventuele sub-pagina's. Onze ervaring leert dat er eerst een goede basis moet zijn. Als de (potentiële) klant je website bezoekt, moet het gelijk duidelijk zijn wat je te bieden hebt qua diensten en of producten. De klant hoeft niet na te denken en komt precies op de pagina, waar hij/zij zijn moet. 

 

Na het bouwen van een website, start het beheren

 

Als we beiden 100% tevreden zijn, gaan we de website lanceren. Een supertof moment! En altijd weer spannend of het achter de schermen ook gaat zoals het moet gaan. Het moment om jouw bedrijf te delen met iedereen. Om je zichtbaarheid te gaan vergroten, dat jouw doelgroep je gaat herkennen door je huisstijl in alle promotie die je gaat maken uit te stralen. Eenmaal online ga je traffic krijgen op je website. Mogelijk ontvang je feedback en of kijk jijzelf af en toe met een kritisch blik naar je site om er zeker van te zijn, dat alles up-to-date is en blijft. Vanaf dat moment is een maandelijks onderhoud essentieel. Beheer van een website voor: 
 

  • Nieuwe diensten, pakketten, producten

  • Wijzigingen van onder andere prijzen

  • Nieuwe agendapunten, trainingen, sessies of events

  • Aanvullingen op bestaande producten en diensten

  • En meer

 

Blijf up-to-date!

 

Een website met voor jouw bedrijf is een must, maar vergeet niet om deze actueel te houden. Laat je door ons informeren naar de mogelijkheden om te starten met het bouwen en beheren van jouw website. We helpen je graag! Om een indruk te krijgen van onze werkzaamheden kun je de websites van onze klanten bezoeken.

Website DDD-Coaching _ To Assist, Grenze

DDD-Coaching

Dromen-Durven-Doen

Renova Vloerverwarming | To Assist, Gren

Renova Vloerverwarming

Vloerverwarming

Website JPM Projecten _ To Assist, Grenz

JPM Projecten

Onderhoud en verbouw

Narcismevrij.horse | To Assist, Grenzelo

Narcismevrij.horse

Free to be me

website-afbeedlingen.png

Nuri.nu

Systemische paardencoaching

Website Het Aandachtshuis _ To Assist, G

Het Aandachtshuis

Expertisecentrum tegen eenzaamheid

Programma's

Ieder bedrijf is anders en maakt gebruikt van verschillende tools en programma's. Werkzaam als virtuele assistenten hebben we veel ervaring met een groot aantal online tools, waarmee we de ondersteunende werkzaamheden uitvoeren. De tools waar we regelmatig mee werken, staan afgebeeld.

 

Er zijn nog genoeg andere tools die MKB'ers en ZZP'ers gebruiken. Voor ons is het geen enkel probleem om hiermee te gaan werken. Staat er een tool niet bij waar jij mee werkt, dan maken we ons dit in korte tijd eigen.

OutSmart | To Assist, Grenzeloze Dienstverlening.png

Ben jij toe aan een Virtueel Assistent?

Twijfel niet langer!

Wij bieden je de helpende hand met administratieve -, secretariële en online ondersteuning.

OVER ONS

Het team - virtuele assistenten - staat voor topkwaliteit!

Wij helpen je graag bij

administratieve -, secretariële en online ondersteuning. Werken op afstand, maar toch dichtbij. We komen de afspraken na en leveren de werkzaamheden binnen de vooraf gestelde tijdsperiode af. 

PAGINA'S

CONTACT

Heinkenszand (Zeeland)

Icon telefoon | To Assist, Grenzeloze Dienstverlening

Halsteren (West-Brabant)

Copyright 2016-2019 © To Assist, Grenzeloze Dienstverlening

  • FB | To Assist
  • LinkedIn | To Assist
  • YouTube Icon
To Assist, Grenzeloze Dienstverlening. Virtuele Assistenten voor de ondernemer